Om de wijk te kunnen vertegenwoordigen horen we graag wat er leeft in de wijk. Daarom hebben we deze vragenrubriek. Ieder antwoord op een één van deze vragen helpt ons om beter als klankbord te werken namens de wijk.  Wij stellen iedere reactie dan ook zeer op prijs! We zullen regelmatig de vragen “verversen”. De oudere vragen (zie jaartal) bijven staan indien deze van belang blijven.

Reacties graag via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vraag 19/2: Zijn er nog onderwerpen waarvan u vindt dat we daar als Klankbordgroep aandacht zouden moeten besteden, meld deze a.u.b.

Vraag 19/1: Mensen met een goed idee voor deze wijk kunnen tijdelijk aan vogel- en/of instectvriendelijke boom winnen.

Vraag 16/12: Als er nog ideeen bestaan over wat Gorcum is of zou moeten zijn, laat het ons dan weten.l Als klankbordgroep zijn we graag een klankkast van de meningen en opinies in de wijk! Daar werken we mee in onze contacten met de gemeente.

Vraag 16/10: Heeft u er wel eens aan gedacht om aan iemand in uw buurt hulp te vragen of hulp aan te bieden? Met steun van een groot aantal organisaties is er nu www.wehelpen.nl of het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Doen!?

Vraag 16/5: Zijn er in de wijk verkeersknelpunten (fietsen, voetgangers en auto’s) die naar uw idee geen aandacht krijgen? Meld het aan de gemeente en laat het ons weten als het gevoel is dat er niet wordt geluisterd.

Vraag 16/4: Heeft u overlast van jongeren? Of ziet u kansen voor jongeren in de wijk? Ziet u mogelijkheden voor jongeren om zich in te zetten voor de wijk en/of bij te dragen aan de cohesie? . Antwoorden spelen we door aan de Stiching Jeugd&Jongerenwerk Midden Holland en/of The Mal

Vraag 16/2: Kent u actieve buurt- en/of straatgroepjes? Laat het ons weten? Denk aan groepjes in de wijk die bezig zijn met het organiseren van barbecues, samen plannen maken voor speelvoorzieningen, openbaar groen, buurtpreventie en dergelijke.

Vraag 16/1: Bent u al actief in de wijk? Laat het ons weten, want daar kunnen anderen weer van leren en misschien kunnen we ondersteunen. Van veel lezers van de Nieuwsbrief hebben we nu alleen een naam en mailadres. Graag zouden wij ook willen weten in welke straat ze wonen (dekken we de hele wijk goed af?), welke belangstelling men heeft en welke expertise men zou kunnen inbrengen. Dat zou ons in staat stellen concreet mensen te mobiliseren als er actie gevraagd wordt. Ook hebben we als Klankbordgroep graag contacten met alle groepen en organisaties die in de wijk aanwezig zijn. Hoe beter onze contacten zijn, deste beter kunnen we onze rol als Klankbordgroep of wijkbelang vervullen

Map here
 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.