Vraag 17/1: Zijn er ideeen over de invulling van een speelterrein in 't Haagje

Vraag 16/12: Als er nog ideeen bestaan over wat Gorcum is of zou moeten zijn, laat het ons dan weten via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als klankbordgroep zijn we graag een klankkast van de meningen en opinies in de wijk! Dus zullen we proberen in het proces deze geluiden te versterken.

Vraag 16/10: Heeft u er wel eens aan gedacht om aan iemand in uw buurt hulp te vragen of hulp aan te bieden? Met steun van een groot aantal organisaties is er nu www.wehelpen.nl of het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Doen!

Vraag 16/9: Tegenover de Evenementenhal komt er een nieuw Van der Valk-hotel. Weten hoe het er uit gaat zien? Gebruik op de website van de gemeente de zoekterm "bouwplannen INBO". Reacties? Laat het ons weten?

Vraag 16/5: Zijn er in de wijk verkeersknelpunten (fietsen, voetgangers en auto’s) die naar uw idee geen aandacht krijgen?

Vraag 16/4: Heeft u overlast van jongeren? Of ziet u kansen voor jongeren in de wijk? Ziet u mogelijkheden voor jongeren om zich in te zetten voor de wijk en/of bij te dragen aan de cohesie? Deze vragen komen van The Mall . Antwoorden spelen we aan The Mall door.

Vraag 16/3: Zijn er mensen (bijvoorbeeld senioren) bij u in de buurt die naar uw idee verwaarloosd zijn of vereenzamen?

Vraag 16/2: Kent u actieve buurt- en/of straatgroepjes? Laat het ons weten? Denk aan groepjes in de wijk die bezig zijn met het organiseren van barbecues, samen plannen maken voor speelvoorzieningen, openbaar groen, buurtpreventie en dergelijke.

Vraag 16/1: Bent u al actief in de wijk? Laat het ons weten, want daar kunnen anderen weer van leren en misschien kunnen we ondersteunen. Van veel lezers van de Nieuwsbrief hebben we nu alleen een naam en mailadres. Graag zouden wij ook willen weten in welke straat ze wonen (dekken we de hele wijk goed af?), welke belangstelling men heeft en welke expertise men zou kunnen inbrengen. Dat zou ons in staat stellen concreet mensen te mobiliseren als er actie gevraagd wordt.

Map here
 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.