Iedereen heeft wel eens een goed idee over de inrichting van zijn/haar straat of buurt. Kansen om echt te veranderen doen zich voor op het moment dat er werkzaamheden gepland zijn in verband met herbestrating of reconstructie. Wij als Klankbordgroep proberen dan ook te bevorderen dat er in die gevallen overleg komt met buurtbewoners. De eerstvolgende kans is de ophoging van de Savornin Lohmanstraat.  Wij hebben nu overeenstemming met de gemeente om in onderlinge samenwerking daar voor de Savornin Lohmanstraat wat aan te gaan doen.

De gemeente Gorinchem is begonnen met de voorbereiding van het herstraten en afkoppelen van de riolering van de Mr. A.F. de Savornin Lohmanstraat. Dit najaar zal de uitvoering gaan plaatsvinden. Weliswaar liggen de werkzaamheden op hoofdlijnen al vast, maar mogelijk dat nog aanpassingen tot verbeteringen kunnen worden meegenomen. In verband daarmee verzoeken wij de bewoners in deze buurt ideeën en voorstellen door te geven via het onderstaand reactieformulier. Op dit reactieformulier kunt u ook aangeven of u behoefte heeft aan meer informatie of overleg. Als u overleg wenst, stellen wij het op prijs als u alvast uw vraag of uw vragen via deze website in het kort doorgeeft.

Informatie over deze werkzaamheden vind u hier in de vorm van tekeningen (oude situatie en nieuwe situatie, pdf). Ook is er een toelichting toegevoegd van in de vorm van bewonersinformatie (pdf) opgesteld door de afdeling “Beheer, onderhoud & realisatie” van de Gemeente Gorinchem.

We beseffen dat deze berichtgeving en reactietijd in de vakantieperiode valt. We verzoeken u bij voorkeur voor 17 augustus 2015 te reageren, maar reacties die daarna binnenkomen zullen we toch ook nog proberen mee te nemen.

De ontvangen reacties zullen door de Klankbordgroep Oost Gorcum zo snel mogelijk aan de gemeente worden doorgestuurd. We zullen bewaken dat er wat mee gedaan wordt en ten minste gereageerd wordt. Vanzelfsprekend houden we de mensen die reageren op de hoogte onder andere via mededelingen op de website.

Deze brief is in samenwerking tussen de gemeente Gorinchem en de Klankbordgroep Oost Gorcum tot stand gekomen. Voor alle duidelijkheid melden we dat de Klankbordgroep niet over de technische kennis, noch over de bevoegdheid beschikt om concrete onderhandelingen te voeren. Dat ligt uiteindelijk bij de gemeente en de uitvoerende aannemer in opdracht van de gemeente.

Reactieformulier

Heeft u ideeën, suggesties en/of een verzoek om contact met u op te nemen? Vul dan aub onderstaand “formulier” in. Ook als het u bedoeling is om in contact te komen om overleg te hebben, dan wordt het op prijs gesteld als u onderstaand al kort aangeeft waar u over zou willen spreken, zodat we een beeld hebben wie de juiste personen zijn om u te benaderen. Denk bij uw reacties ook aan onderwerpen als de bestrating, parkeerplaatsen, op- en afritten, openbaar groen, afvalinzameling, waterafvoer, verlichting en/of speelplaatsen.

Sav. Lohmanstraat
1000 karakters over

Map here
 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.