Op dinsdag 25 februari vond overleg plaats met vertegenwoordigers van wijkbelang Lingewijk en Klankbordgroep Oost Gorcum. Op initiatief van Corbion worden de vertegenwoordigers periodiek bijgepraat over de voortgang van het bedrijf in relatie tot overlast voor de aangrenzende wijken. De navolgende thema’s kwamen onder andere aan bod en vinden wij relevant om met jullie te delen: Geluids- en geuroverlast, Veiligheidsinspectie, blijven melden.

 

Geluids- en geuroverlast
———————————-
2019 2 klachten van geluidsoverlast en snel verholpen en 2 klachten van geuroverlast.
Met name op het gebied van geuroverlast is er veel verbetering ten opzichte van voorgaande jaren.
Corbion laat zien in woord en daad actief met overlast meldingen om te gaan door de klachten serieus te behandelen en direct opzoek te gaan naar de oorzaak en mogelijke oplossing.

Veiligheidsinspectie
—————————
Begin 2020 is de jaarlijkse veiligheidsinspectie uitgevoerd door samenwerkende overheidsinstanties. Corbion is gehouden aan strenge veiligheidseisen. Op alle punten voldeed Corbion aan de gestelde eisen. U kunt dit nalezen op internet (https://brzoplus.nl/.../zuid-holland-zeeland/corbion-voorheen/)

Blijven melden
——————
Hoewel de geur- als de geluidsoverlast het afgelopen jaar aanzienlijk lager was, blijft de preventie en beheersing van beide de hoogste prioriteit hebben. Het verzoek is dan ook klachten direct met datum en tijdstip te melden bij Corbion.
Melden kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Door te melden stellen we Corbion in staat om een klacht uit de wijk op te lossen.

Map here
 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.